Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΚΥΠΡΟΣ - Θάνατος 42χρόνου σμηναγού την ώρα του φαγητού

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ Πένθιμο κλίμα επικρατεί στην Πάφο.  Κηδεύεται αυτή την ώρα   από τον ιερό ναό Εισοδίων  της Θεοτόκου στην ...

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ
Πένθιμο κλίμα επικρατεί στην Πάφο.  Κηδεύεται αυτή την ώρα  από τον ιερό ναό Εισοδίων  της Θεοτόκου στην Πέγεια ο 42χρονος  σμηναγός  από την κατεχόμενη Μόρφου Ανδρέας Οδυσσέως που έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την Κυπριακή ιστοσελίδα livenews.com.cy Ο άτυχος σμηναγός που εργαζόταν...
στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου αφήνει πίσω του ορφανές τις δύο κορούλες, μαθήτριες στο Α δημοτικό σχολείο Πάφου.



Για τα μικρά κοριτσάκια  ο πατέρας τους ήταν το μοναδικό στήριγμα αφού πριν από δυόμιση χρόνια έχασαν την μητέρα τους από ανίατη ασθένεια.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας  ο θάνατος του 42χρονου σμηναγού προήλθε από ασφυξία  συνεπεία  κατάληψης των αιμοφόρων οδών από τροφή.



Το απίστευτο αυτό τραγικό γεγονός σημειώθηκε ενώ  ο άτυχος σμηναγός βρισκόταν σε γεύμα. Ενώ έτρωγε, μέρος της τροφής δεν μπόρεσε να το καταπιεί κανονικά με αποτέλεσμα να  δημιουργηθεί  σοβαρό πρόβλημα και να πεθάνει τελικά από ασφυξία.

Όσοι θα παραστούν στην κηδεία  αντί στεφάνια μπορούν να κάνουν εισφορές  για τα δύο ανήλικα  κοριτσάκια.



 Επίσης  όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται  στην διεύθυνση του Α’ δημοτικού σχολείου (Νεοφύτειο) Πάφου. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΚΥΠΡΟΣ - Θάνατος 42χρόνου σμηναγού την ώρα του φαγητού
ΚΥΠΡΟΣ - Θάνατος 42χρόνου σμηναγού την ώρα του φαγητού
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2-szVrdCCuqLvbYNRl2pAg_Iy-TCoPHXzR_q2TMnDMhQv6yZnIIF_zgwrp8ig5cIDj7QWfV-MDaznO4zRUJ3IF6arEnpIGYCD_GmekYG-qwfw2RUNwTrvLUHFrfWAneS_qIzRMp8JeYE/s400/20121011_asfenoforo.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2-szVrdCCuqLvbYNRl2pAg_Iy-TCoPHXzR_q2TMnDMhQv6yZnIIF_zgwrp8ig5cIDj7QWfV-MDaznO4zRUJ3IF6arEnpIGYCD_GmekYG-qwfw2RUNwTrvLUHFrfWAneS_qIzRMp8JeYE/s72-c/20121011_asfenoforo.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/01/42.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/01/42.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy