Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πολύ λίγα, Πολύ αργά

Του  Ευάγγελου Αθανασιάδη Συνταγματάρχης (ε.α) Με έκπληξη διάβασα, την ερώτηση που κάνατε κ΄ Μιχελάκη στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία...


Του  Ευάγγελου Αθανασιάδη
Συνταγματάρχης (ε.α)
Με έκπληξη διάβασα, την ερώτηση που κάνατε κ΄ Μιχελάκη στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο.
Όταν γίνανε οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες, των ε.α Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...
και Σωμάτων Ασφαλείας, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και στα Χανιά που ήσασταν?
Έπρεπε να πάτε στη Λάρισα, για να γίνετε δέκτης παραπόνων, των προκλητικών και απαράδεκτων θέσεων των λειτουργών της Κυβέρνησης?
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι τα αναρτημένα πρόσφατα άρθρα στο διαδίκτυο « ο εχθρός τα όργανα και τα μέλη» , « θάρρος και θράσος», ενδεχομένως αντανακλούν προς το πρόσωπό σας.
Έπρεπε κ΄ Μιχελάκη, να είχε απομακρυνθεί «χθες» και με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά αν απομακρυνθεί, ενδεχομένως θα πρέπει, να σκεφτείτε και την απομάκρυνση του κ΄ Παναγιωτόπουλου, του κ΄ Στουρνάρα και καταλήγουμε τελικά, να πρέπει, η απομάκρυνση του εν λόγω λειτουργού, να συνοδεύεται, από όλη τη Κυβέρνηση ή από ολοκληρωτική αλλαγή προσέγγισης, στο θέμα των ε.ε και ε.α Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Γιατί όμως μου δημιουργείται η εντύπωση ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν?
Προφανώς διότι τα ε.ε και ε.α Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, δεν έχουν την δυνατότητα ή την πρόθεση να «εκβιάσουν», όπως άλλες παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες της χώρας μας.
Δεν σας πιστεύω και η τυχόν μεμονωμένη απομάκρυνση του εν λόγω λειτουργού, δεν με ικανοποιεί διότι είναι «στάχτη στα μάτια».
Δεν σας εμπιστεύομαι, διότι ηθελημένα ή άθελα, έχετε συνεργαστεί και μετέχετε, ώστε η χώρα μας να βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση.
                        Με εκτίμηση

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πολύ λίγα, Πολύ αργά
Πολύ λίγα, Πολύ αργά
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLpmg9UQYTZqhN2rBWTphmnKHjjkUQbJQTca6RIcPjyiSOpWzP5FHRUR-FluWLLNrq44U7fzuHtKsD4M-RPUNLiriUvaUDxjsBafAQPUydsOz1_0og7c3QN58C3_anjXxqJp_LA_725tc/s400/avlo.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLpmg9UQYTZqhN2rBWTphmnKHjjkUQbJQTca6RIcPjyiSOpWzP5FHRUR-FluWLLNrq44U7fzuHtKsD4M-RPUNLiriUvaUDxjsBafAQPUydsOz1_0og7c3QN58C3_anjXxqJp_LA_725tc/s72-c/avlo.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/04/blog-post_8745.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/04/blog-post_8745.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy