Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πότε θα διενεργηθούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές Ανακοινώθηκαν από τις στρατιωτικές σχολές τα ονόματα τόσο των υποψηφίων που γίνο...

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές


Ανακοινώθηκαν από τις στρατιωτικές σχολές τα ονόματα τόσο των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί για τις προκαταρκτικές εξετάσεις όσο και των υποψηφίων που απορρίφθηκαν λόγω ελλείψεων στα δικαιολογητικά τους. 24 άτομα απορρίφθηκαν από τη ΣΑΝ, ενώ στη ΣΣΑΣ ο αριθμός των ατόμων που απορρίφθηκαν ανέρχεται σε 116. Στη ΣΜΥΝ ο αριθμός ανέρχεται σε 44 άτομα, 31 στις σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας, 27 στην Ευελπίδων, 12 στη ΣΝΔ.

ΣΣΑΣ

Εκτός όμως από τα ονόματα των υποψηφίων ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των υγειονομικών και ψυχομετρικών εξετάσεων. Στη ΣΣΑΣ οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα το διάστημα από την 1η έως και τις 22 Ιουλίου. Στις οδηγίες που ανήρτησε η Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιάζονται καθημερινώς στις 07:00 π.μ. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ΠΚΕ οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν καθημερινά μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και Δελτίο Υποψηφίου ΥΠΔΒΜΘ. Μη προσκόμιση τους δε θα τους επιτρέπει τη συνέχεια των εξετάσεων.

Σχολές Πολεμικής Αεροπορίας (Ικάρων, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ)

Οι υποψήφιοι των σχολών της Πολεμικής Αεροπορίας (Ικάρων, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ) πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι προκαταρκτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου ανάλογα με το επώνυμο του κάθε υποψηφίου. Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων για τις σχολές της Αεροπορίας ανέρχεται σε 2437 άτομα. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει ανακοινώσει και σχετικές οδηγίες τις οποίες είναι χρήσιμο να τις διαβάσουν οι υποψήφιοι.

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων οι εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 11 Ιουλίου.

Στις οδηγίες που εξέδωσε η ΣΝΔ αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

· Την αστυνομική του ταυτότητα.

· Το δελτίο ταυτότητας υποψηφίου του ΥΠΑΙΘΠΑ

· Την ημέρα των Ψυχομετρικών Εξετάσεων, οι υποψήφιοι να είναι εφοδιασμένοι με

· γραφικά είδη (μολύβι,μπλε στυλό και γομολάστιχα).

· Την πρώτη ημέρα των Υγειονομικών Εξετάσεων ο υποψήφιος θα πρέπει:

Να προσκομίσει συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης καθώς και όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις/γνωματεύσεις.

Μη προσκόμιση αυτών αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τις Προκαταρκτικές εξετάσεις.

· Αν φέρει διορθωτικά γυαλιά θα πρέπει να τα έχει μαζί του και να μη φορά φακούς επαφής.

· Όσοι παρουσιάζουν συμπτώματα μαθησιακών δυσκολιών , θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους ειδική βεβαίωση από Ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή Κ.Δ.Α.Υ., στο οποίο να φαίνεται το είδος και το επίπεδο της μαθησιακής δυσκολίας.

· Στις Αθλητικές Δοκιμασίες οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να φέρουν αθλητική

· περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια) καθώς και να έχουν τα απαραίτητα είδη (μαγιό, σαγιονάρες και πετσέτα) για τη δοκιμασία της κολύμβησης.

Σχολή Ευελπίδων και ΣΜΥ

Το διάστημα από τις 3/7 έως και τις 18/7 θα πραγματοποιηθούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις στη Σχολή Ευελπίδων. Οι υποψήφιοι με πρώτη προτίμηση τη ΣΜΥ πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εξετάσεις τους θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι για τη ΣΜΥ θα περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα ενώ ψυχομετρικές και αθλητικές στα Τρίκαλα. Τονίζεται ότι όσοι παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες (Δυσλεξία) και έχουν εξεταστεί προφορικά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ειδική βεβαίωση από Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή ΚΔΑΥ.

ΣΜΥΝ
8 Ιουλίου με 17 Ιουλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Σχολή, θα πραγματοποιηθούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις των υποψηφίων με πρώτη επιλογή τη ΣΜΥΝ. Η ΣΜΥΝ έχει ανακοινώσει και οδηγίες αλλά και ενημερωτικό έντυπο με όλες τις διαδικασίες.

ΣΑΝ

Οι υποψήφιοι με πρώτη προτίμηση τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής ξεκινούν τις προκαταρκτικές εξετάσεις στις 15 Ιουλίου εάν είναι από την Αττική και όσοι είναι εκτός Αττικής στις 16 Ιουλίου σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Υποψήφιοι στρατιωτικές σχολές και Αστυνομία

Οι υποψήφιους που έχουν δηλώσει στην Αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι κοινοί υποψήφιοι με την ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις οδηγίες της ΣΣΑΣ, και έχουν επιλέξει μία από τις παρακάτω Σχολές μεταξύ των Σχολών Προτίμησης:

ΣΣΕ -ΟΠΛΑ

ΣΝΔ (ΜΑΧ - ΜΗΧ)

ΣΙ - ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ

ΣΜΥ ΟΠΛΑ,

εφόσον κριθούν κατάλληλοι σε μία από τις παραπάνω Σχολές ΔΕΝ χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις και στην ΕΛ.ΑΣ. Η Σχολή θα στείλει κατάσταση με τα ονόματα επιτυχόντων στην ΕΛ.ΑΣ. και θα χορηγήσει βεβαίωση στον υποψήφιο, την οποία πρέπει να προσκομίσει ο ίδιος εντός δύο ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) στην Αστυνομική Υπηρεσία της περιοχής όπου θα υποβάλλει και την Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Αν κάποιος υποψήφιος έχει δηλώσει μία από τις παραπάνω Σχολές και επιθυμεί εκ των υστέρων να είναι κοινός υποψήφιος με την ΕΛ.ΑΣ. να το αναφέρει κατά την πρώτη ημέρα παρουσίασης στη Σχολή.

Όσοι ΔΕΝ δήλωσαν μια από τις παραπάνω Σχολές ΔΕΝ δικαιούνται να λάβουν βεβαίωση, ΔΕΝ θα είναι στην κατάσταση που θα αποσταλεί στην ΕΛ.ΑΣ. και υποχρεούνται να λάβουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πότε θα διενεργηθούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών
Πότε θα διενεργηθούν οι προκαταρκτικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHy7pfshTYwzOjL7AoIJwtt1wW_X6SO1jLc1nerx8sHEibk24gpzkfLvWRXIzGK19n_RhnWMGLNKInYQhuza485hFXNZ1iYAfOAzXGBX97enq6MhNm-ih9fqbW75e_LMqAMMwRq4om-lY0/s1600/7308AEFF4606C0BE32491430C1F8ECC6.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHy7pfshTYwzOjL7AoIJwtt1wW_X6SO1jLc1nerx8sHEibk24gpzkfLvWRXIzGK19n_RhnWMGLNKInYQhuza485hFXNZ1iYAfOAzXGBX97enq6MhNm-ih9fqbW75e_LMqAMMwRq4om-lY0/s72-c/7308AEFF4606C0BE32491430C1F8ECC6.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/06/blog-post_7683.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/06/blog-post_7683.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy