Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά σε σχηματισμούς & φυλάκια στην ΠΕ Δ’ ΣΣ




Μονάδες και ακριτικά φυλάκια στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο επισκέπτεται σήμερα και αύριο, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.




Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την έδρα του Δ’ ΣΣ όπου ενημερώθηκε σχετικά με την αποστολή του, στην XII Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (XII M/K ΜΠ) καθώς και σε ακριτικά φυλάκια, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και προσέφερε δώρα.




Η κ. Γεννηματά γευμάτισε με το μόνιμο προσωπικό και τους στρατιώτες στο ακριτικό φυλάκιο των Καστανιών ενώ αντάλλαξε δώρα και ευχές με τους άντρες του Τουρκικού  φυλακίου.




«Σήμερα βρισκόμαστε στον Έβρο.



Εδώ είναι τα Ελληνικά σύνορα και ταυτόχρονα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από εδώ σήμερα πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι η θέση της χώρας είναι και θα παραμείνει στην Ευρώπη», σημείωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και πρόσθεσε:




«Η Ελλάδα επιθυμεί την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, επιθυμεί   την ευημερία της Ευρώπης των λαών και όχι των αριθμών. Αυτή η προοπτική θέλει αγώνα και όσο αν φαντάζει δύσκολη στις μέρες που ζούμε, αποτελεί τον μόνο ασφαλή δρομο για τον ελληνικό λαό και την πολιτική του ηγεσία.




Γιατί δεν ξεκινάμε τώρα. Δεν βρισκόμαστε στην αρχή, αλλά στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής. Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Ζούμε όλοι δύσκολες στιγμές όμως έχουμε αρχίσει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.




Μπορούμε να πετύχουμε την εθνική συνεννόηση, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα που δεν είναι απλά ένα σύνθημα, αλλά αποτελεί την προϋπόθεση για να πάμε μπροστά.




Και με το βλέμμα στην Αθήνα τολμώ να πω ότι όλοι μας κρινόμαστε από τους πολίτες».




Η κ. Γεννηματά ανέφερε ακόμη ότι: «Η επίσκεψη μου αυτή γίνεται  σε μια περίοδο δύσκολη για την περιοχή, που για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει προβλήματα με τις πλημμύρες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκαν και στέκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών, κοντά σε όλες τις ανάγκες των ακριτών μας».



Σημείωσε δε ότι : «Το Δ’ Σώμα Στρατού διαφυλάσσει τα εθνικά συμφέροντα σε μια στρατηγική περιοχή. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι απλά ασφαλής και σίγουρος χάρη σε εσάς. Είναι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις του».
 

 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά σε σχηματισμούς & φυλάκια στην ΠΕ Δ’ ΣΣ
Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά σε σχηματισμούς & φυλάκια στην ΠΕ Δ’ ΣΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDv2Rxx9z3q9dL2j39UwLWFlcapZk1pOQ0Gn94nHxJuyD-nW57uVI5K8B97k0eNjCPeZYT4kUXszgi-7qsiu6UG3XVNg1SxCpPQM8KU3YuKSTEihwWS5HKVhgcm7azIjmMRDzcJe-4oe8/s1600/1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDv2Rxx9z3q9dL2j39UwLWFlcapZk1pOQ0Gn94nHxJuyD-nW57uVI5K8B97k0eNjCPeZYT4kUXszgi-7qsiu6UG3XVNg1SxCpPQM8KU3YuKSTEihwWS5HKVhgcm7azIjmMRDzcJe-4oe8/s72-c/1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/blog-post_514.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/12/blog-post_514.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy